pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

backup succes profesional

La final de 2014, ai ocazia să participi la un eveniment caritabil unic!

SUCCES PROFESIONAL ȘI INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ

(17 Decembrie, 17.30, Aula Magna a Universității Româno-Americane)

 

IMG_0410

Picture 1 of 20

este conferința la care te vei familiariza cu tehnici esențiale de exploatare a atributelor inteligenței emoționale pentru a-ți spori succesul personal.

Vei avea ocazia să afli informații despre abilitatea de a identifica, înțelege și gestiona atât stările proprii, cât și pe ale celor din jur.

Vei avea ocazia să asculți poveștile de reușită ale celor 3 personalități de succes care sunt speakeri în cadrul acestei conferințe.

Mihai Dumitrescu, autorul best sellerului Binefacerile Manipulării, este licențiat în știintele comunicării, diplomat în marketing și comunicare, are peste 20 de ani de experiență în comunicare și 8 ani de experiență ca formator.

Invitați speciali:

Gabriel Cotabiță, solist vocal și compozitor, realizator de emisiuni de radio și televiziune, persoană cu un incontestabil succes în cariera de artist.

gabriel cotabita

Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Grup România, medic de profesie, dar cunoscut pentru calitățile și viziunea sa ca om de afaceri, Nawaf este, fără îndoială, un om de afaceri de succes.

Nawaf Salameh

 

Vei putea face un bine la finalul unui an pentru care merită să fii recunoscător, întrucât accesul se realizează în baza unei donații pentru susținerea cauzei lui Claudiu, băiatul fără familie care nu a mers niciodată.

Aflat în sistemul de protecție socială încă de la naștere, în afară de lipsa unei familii, Claudiu se confruntă și cu neajunsul incapacității de a se deplasa. Din păcate, cele 5 operații suferite în ultimii 6 ani nu l-au ajutat foarte mult, iar recomandarea medicilor specialiști este de a utiliza o tijă telescopică specială. Pentru detalii despre povestea lui Claudiu click aici.

CE VEI AFLA PARTICIPÂND LA ACEST EVENIMENT

Studiile demonstrează importanța competenței emotionale, care este de două ori mai valoroasă decât abilitățile tehnice sau intelectuale. Dezvoltarea inteligenței emoționale reprezintă înțelegerea și gestionarea emoțiilor pentru a crea relații armonioase cu cei din jur.

Participând la conferința din 17 Decembrie, vei putea dobândi:

  • înțelegerea mai bună a propriilor emoții

  • gestionarea eficientă a emoțiilor proprii și creșterea semnificativă a calității vieții

  • înțelegerea mai bună a celor din jur și o conviețuire cu un grad de confort ridicat

  • crearea de relații mai bune la toate nivelele cu cei din jur, creșterea productivității și a imaginii personale

PARTICIPAREA LA CONFERINȚĂ

Fiind un eveniment caritabil, accesul la acest eveniment se realizează în baza unei donații în contul Asociației EDU Invest, deschis la Banca Transilvania: RO66 BTRL RONC RT02 5252 4001 (CIF 33452649), cu specificația “pentru Claudiu” sau direct la intrare in sala in ziua evenimentului (confirmand, in prealabil, prin email la: rezervari@eduinvest.ro sau prin SMS la nr. 0727 499 599), organizatorii având dorința ca fondurile colectate de la participanți să fie folosite integral pentru susținerea cauzelor caritabile, mai ales acum, în preajma Sfintelor sărbători.

Contravaloarea participării reprezintă donația ta pentru Claudiu. După ce vom acoperi prin generozitatea participanților tija cu potenţial de expandare, suma rămasă va fi îndreptată către copiii bolnavi de cancer de la Institutul Fundeni (prin Asociația P.A.V.E.L.), pentru ca Moș Crăciun să își poată face apariția în mod miraculos chiar și în spital, aducând cu el bucurii pentru cei care au cu adevărat nevoie de un zâmbet în prag de Sărbători!


Top
Website Security Test