pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

claudiu

Care sunt primele tale amintiri decând erai mic?

    Închide ochii şi numără în gând:
3
2
1
…uşor-uşor pătrunzi în lumea în care totul era posibil, totul era uşor, totul era al tău.
Primii tăi paşi, năzbâtiile cu prietenii de joacă, “Ţară! Ţară! Vrem ostaşi!”, grădiniţa, doamna educatoare, multă mişcare şi plimbat dintr-un loc în altul. Câtă energie! Ce bucurie să fii mereu cuprins de cheful de joacă, de noi prieteni şi parcă în fiecare zi un nou drum, noi locuri în care să mergi, o nouă aventură! Lumea toată este locul tău de joacă!
Ai făcut o incursiune frumoasă. Pentru că ai avut o copilărie frumoasă!
1, 2, 3… revenim în prezent!

    Ai avut o astfel de trăiri? Este extraordinar! TU ai avut şansa să primeşti UN CADOU DE LA VIAŢĂ! Un dar care te-a făcut omul matur şi responsabil, omul recunoscător de astăzi.
Atâţia oameni nu reuşesc să primească atât de mult.
Atâţia copii se nasc cu probleme de sănătate! Atâţia copii nu au familii care să-i protejeze de greutăţiile vieţii.
Ce se întâmplă însă când ambele probleme se întâlnesc la acelaşi copil? Fără părinţi, fără sănătate. De la începutul vieţii…

    Tu ai avut probabil ambele şanse. Eşti unul dintre norocoşi. Sau poate nici tu nu le-ai avut. Şi atunci înţelegi ce înseamnă să nu ai părinţi şi să te confrunţi şi cu probleme sănătate.
Claudiu Micu s-a născut având ambele limitări. Lipsa familei şi grave dificultăţi de sănătate. Claudiu nu a avut niciodată o familie şi nu a mers niciodată.
Oricât şi-ar iubi mama nu o poate ţine de mână ca să se sprijine când merge.

    Claudiu nu a spus niciodata: “MAMI, ŢINE-MĂ SĂ NU CAD! Mami…”
Cum ar fi fost să nu ştii ce înseamnă cea mai scumpă fiinţă de pe pământ, mama? Cum ar fi fost să nu fi mers bine niciodată, să nu fi putut niciodată atinge pământul cu siguranţa stabilităţii? Claudiu se confruntă de la începutul vieţii sale cu aceste două grave neajunsuri. Mai mult, din 2014 Claudiu a fost diagnosticat cu sindromul TAR.
Din păcate, cele 5 operaţii suferite în ultimii 6 ani nu l-au ajutat foarte mult, iar recomandarea medicilor specialişti este de a utiliza o tijă telescopică specială. Cu ajutorul acesteia, visul său va deveni realitate. Claudiu va putea merge pentru prima dată!

    Acum, spune-i vieţii mulţumesc pentru ce ai primit! Cea mai frumoasă formă de recunoştinţă este să oferi din darul tău. Nu poţi împrumuta sănătatea ta, dar poţi contribuii pentru ca cineva să dobândească sănătatea lui!

   Acest mesaj nu a ajuns la tine întâmplător. Suntem cu toţii responsabili pentru cum arată lumea din jur.

   Alege să te implici, este şansa ta de a spune mulţumesc!

    Copilul Claudiu C.M. aflat in plasament in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, a fost operat de 5 ori in perioada 2008 – 2014, mereu fiind alese solutii de buget pentru afectiunea acestuia.

    Recomandarea doctorului Alexandru Ulici este o tija cu potential de expandare – pretul acesteia fiind stabilit de Ronda Medical SRL la 18.600 RON.

    Mai jos regasiti actele oficiale si datele de contact pentru informatii suplimentare.

    Toti cei care ne ajuta sa strangem fabuloasa suma de 18.600 RON si doresc vor fi nominalizati in tabelul urmator :

Numele persoanei Numele organizatiei Suma donata
Cristina si Amalia TB 200 RON
 Necunoscut  Fundatie 500 RON

Orice recomandare sau idee care ne poate ajuta sa ajungem mai repede la suma necesara va rugam sa ne-o impartasiti prin formularul de mai jos.


Top
Website Security Test