pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

Proiecte

1. ACCES LA EDUCATIE – 20 FEBRUARIE (in fiecare an)

    Din piese vechi nefolositoare sau chiar stricate am imbogatit universul celor mici cu calculatoare ce le pun la dispozitie poze, filme si materiale educative din intreaga lume.

   Multumim tuturor prietenilor care au donat piese de calculator si in mod special firmelor IT URGENT si INOMIND care au daruit timpul si priceperea lor in repararea, asamblarea si instalarea programelor pentru ca aceste piese vechi sa devina functionale.

acces la informatie doneaza piese de calculator

 2. EVENIMENTE EDUCATIVE GRATUITE PENTRU SISTEMUL PUBLIC

   Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea.

   Multumim domnului Lorand Soares Szasz, desemnat cel mai bun speaker din Romania, pentru ca a venit gratuit sa ofere informatii pentru atingrea succesului personal, angajitilor din sistemul bugetar, informatii ce au avut un impact pozitiv in educatia oferita copiilor din sistemul public de protectie.

cursur gratuite dgaspc si PS4

3. EVENIMENT EDUCATIV GRATUIT PENTRU COPIII DIN CENTRUL DE PLASAMENT

   Multimim domnului Paul Ardeleanu, care a infrumusetat o zi din viata copiilor din centrul de plasament, reusind sa le ofere idei pentru ca acestia sa isi poata ghida viata intr-un mod integru si eficient.

cu Paul Ardeleanu la Robin Hood

3. ACTIUNI CARITABILE

    Pentru ca am inteles ca nu poti invata daca nevoile primare nu au fost acoperite. Asa cum stim copiii vor sa aibe tot ceea ce au colegii de clasa. Alaturi de prieteni dragi si cu spirijinul GENNIE-US, am reusit sa infrumusetam Craciunul lor si sa le aducem cateva din placerilor copilariei.

ACTIUNE CARITABILA DE CRACIUN DONATII CADOURI

 4. EVENIMENT EDUCATIV + STRANGERE DE FONDURI

    Toti oaspetii EDU Invest au invatat sa isi gestioneze emotiile pentru a atinge succesul profesional alaturi de domnul Mihai Dumitrescu, autorul carti Binefacerea Manipularii.

   Din povestile traite si transmise de catre invitatii speciali domnii Nawaf Salameh,CEO Alexandrion Group, si Gabriel Cotabita, artist si compozitor, am invatat enorm si nu avem cum sa le multumim suficient celor 3 eroi care si-au donat timpul pentru a ajuta un copil sa mearga.

eveniment caritabil succes profesional

CE URMEAZA?

    Proiectele EDU INVEST prin care ne dorim sa indreptam pe cel mai bun drum tinerele sperante au la baza urmatoarele cursuri de :

– Educatie / motivatie – cunostintele fara constiinta nu valoreaza prea mult

– Drept si legislatie – de la drept la dreptate se trece prin morala, pe intelesul celor mici

– Prim ajutor – abia cand salvezi o viata realizezi cat valoreaza a ta

– Educatie sexuala – de la libertinaj la libertate

– ABC-ul financiar – cum punem banii sa munceasca pentru noi

– Gestionarea conflictelor – cum ne schimbam perceptia pentru a ne schimba tendintele violente

CUM VREM SA ARATE SALILE DE CURS


Top
Website Security Test