pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.
Home
 

doneaza / redirectioneaza 2 % din venit sau salariu

SI TU POTI DONA 2% FARA COSTURI!

redirectioneaza 2 la suta

Este greu sa faci un bine ? De cele mai multe ori este usor, dar nu este o regula !

    STATUL ROMAN ne da posibilitatea de a decide asupra faptelor bune pe care dorim sa le facem, redirectionand 2% din impozitul pe venit catre o organizatie non-profit.

    Esti salariat ? completeaza formularul 230 si contacteaza un reprezentant EDU Invest pentru ajutor Contact EDU Invest (noi vom face toate demersurile legale pentru tine) sau depune-l la ANAF (direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ori on-line prin intermediul siteului http://e-guvernare.ro/ )

FORMULAR ANAF 230 PENTRU VENITURI DIN SALARII 2016 (acest formular trebuie downloadat si deschis cu Adobe Acrobat Reader)

BUTON DOWNLOAD

    Ai o activitate independenta (medic, notar, avocat s.a.), realizezi venituri din activitati independete (inchirieri, activitati agricole, piscicultura, agricultura) completeaza formularul 200 si contacteaza un reprezentant EDU Invest pentru ajutor Contact EDU Invest (noi vom face toate demersurile legale pentru tine) sau depune-l la ANAF (direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ori on-line prin intermediul siteului http://e-guvernare.ro/ )

FORMULAR ANAF 200 PENTRU VENITURI DIN ACTIVITATI INDEPENDENTE AFERENTE 2016

(acest formular trebuie downloadat si deschis cu Adobe Acrobat Reader)

BUTON DOWNLOAD

   Redirectionand 2% catre un ONG, din impoziul pe venit / slariu, nu iti este afectat venitul NET (banii pe care ii primesti in mana). Numai ca in loc sa pui banii tai in galeata cu bani publici si sa speri ca acei bani vor ajunge unde trebuie, alegi sa trimiti tu direct banii acolo unde trebuie.

    Noi investim in educatia copiilor aflati in centrele de plasament.

De ce ?

Pentru ca ei nu beneficiaza de toate sfaturile cu care parintii nostri ne-au calauzit viata.

Si pentru ce?

Pentru ca viitorul nostru (al meu, al tau, al Bucurestiului si al Romaniei) va depinde de cei ce astazi sunt copii. Daca ei vor avea o pregatire slaba cum va fi viitorul ?

    Astfel poti avea control asupra unui procent de 2% din venitul tau, poti lua legatura cu reprezentantii EDU Invest pentru ca o cauza ce este aproape de tine sa fie inclusa in proiectele Asociatiei EDU Invest.


Top
Website Security Test